• UNI TRANS

    FRAKT - TRANSPORT - SPEDITION OCH TULL

  • UNI TRANS

    FRAKT - TRANSPORT - SPEDITION OCH TULL

Lastbilstransport med Unitrans

Unitrans erbjuder landtransport i form av lastbilstransport till samtliga av Europas länder. Vi fraktar både hela billaster, styckegods, partigods och har bilavgångar varannan dag till och från de flesta orter. Vi ombesörjer gods inom Europa både för import och export.

Lastbilstransport med Unitrans - Hur går det till?

Vi har ett stort fokus på att det ska vara smidigt när du tar hjälp av oss med lastbilstransport och logistik inom Europa. Det behövs inga avtal, registreringar, kontrakt eller inloggningar för att göra en bokning. Er kunds eller leverantörs namn och telefonnummer räcker oftast -  sedan sköter vi resten. 

Vårt expertområde är Sydeuropa, men vi erbjuder lastbilstransport inom samtliga av Europas länder. Välj i fliken ovan vart du vill frakta - Lastbilstransport Södra Europa eller Lastbilstransport Övriga Europa.


Varmt välkommen för din lastbilstransport!

För mer INFORMATION:

Namn Telefon Mail
Kenneth Andersson 031-632009 ka@unitrans.se
Åse Burenius 031-632007 ase.burenius@unitrans.se

  

Mer om vår lastbilstransport


Unitrans arbetar med stort personligt engagemang för varje sändning. Vad ni än ska frakta garanterar vi följande:

  

  • Service

Vi vill att ni ska känna er trygga med vår fraktlösning. Service är ledordet på Unitrans och med oss kan ni lätt spåra ert gods och vara säker på att det kommer fram hela vägen, från dörr till dörr. Vi håller löpande kontakt med avsändare och mottagare - från minsta pall till hela ekipage, ständigt med kundens behov och önskemål i fokus.

  • Enkelhet

Med Unitrans behövs inga avtal, registreringar, kontrakt eller inloggningar för att göra en bokning. Er kunds eller leverantörs namn och telefonnummer räcker oftast.

  • En ekonomisk lösning

Att frakta med lastbil och Unitrans ska också vara ekonomiskt lönsamt. Vi ser till att hitta det mest lönsamma alternativet för dig. Vi drivs av att hitta rätt fraktlösning!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.