• UNI TRANS

    FRAKT - TRANSPORT - SPEDITION OCH TULL

  • UNI TRANS

    FRAKT - TRANSPORT - SPEDITION OCH TULL

Om Unitrans - Ett logistikföretag i Göteborg

 

Unitrans Shipping & Transport är ett logistikföretag i Göteborg som grundades 1984. Vår affärsidé är att utföra de uppdrag vi åtar oss med stor flexibilitet och effektivitet. Med siktet inställt på långvariga kundrelationer är personlig kontakt och trygghet för kunden två tydliga kännetecken för vår verksamhet. En smidig och lättstyrd organisation gör att vi lever upp till detta.

 
Vad gör Unitrans Shipping & Transport?

 

Unitrans är ett ett logistikföretag i Göteborg som tillhandahåller de flesta tjänster inom spedition. Vi är anslutna till Tullverkets Data System och erbjuder fullständig TDS-service och alla förekommande tulltjänster, och har två väletablerade avdelningar för både land- och sjötransport över hela världen. Unitrans är fullt AEO-certifierade. 

 

Landtransport

Vi har sedan många år en väl uppbyggd egen chaufförsbunden biltrafik i Italien, Spanien och Portugal. Där håller vi löpande kontakt med både avsändare och mottagare för att hålla  en hög klass på servicen. Från minsta pall till hela ekipage transporteras godset med kundens behov och önskemål i fokus.

Vi ombesörjer godstransporter till och från samtliga Europas länder. Både hela billaster, styckegods och  partigods. Vi har bilavgångar varannan dag till och från de flesta orter. 


Båttransport

Vår sjöavdelning bedriver kontinuerlig container- och samlastningstrafik, och även projektspedition med container / specialequipment / RORO-skeppningar. Vår specialitet är Fjärran Östern och Indiska Subkontinenten, både för export och import. Vi har även sjöfrakt till övriga världen. 

 

 

Mer om Unitrans Shipping & Transport

 

Unitrans Shipping & Transport är ett oberoende logistikföretag i Göteborg. Eftersom vi är helt fristående är vi inte bundna till något rederi, vilket ger oss möjlighet att hålla hög flexibilitet och service både vad gäller avgångar och tillgång på equipment. Vi ser således till att hitta det rederi eller den transportör som möter dina behov bäst. Behöver du hjälp med din tulldeklaration kan vi även bistå med detta, även i de fall vi inte är er speditör.  

 

Unitrans Shipping & Transport är också ett privatägt logistikföretag i Göteborg, och delägarna arbetar aktivt i bolaget. Omsättningen är i dag ca 50 MSEK. Totalt är vi tolv anställda med en genomgående hög kompetens, bra samhörighet och korta beslutsvägar vilket ligger i grunden för vår framgång. Vi är medlemmar i bl.a. Västsvenska Handelskammaren och Sveriges Transportindustriförbund, och är dessutom även Miljöcertifierade. Unitrans Shipping & Transport har även tilldelats hög kreditvärdighet av Dun & Bradstreet / Soliditet. Vi har ett gott renommé bland de kunder som i dag anlitar oss. Många har kontaktat oss efter rekommendationer.

Kontakta oss för mer information:

 

BÅTTRANSPORT / SJÖTRANSPORT / CONTAINER TRANSPORT:

Sofia Thodal Enström Tel 0793 445909 sofia.thodal-enstrom@unitrans.se
Renate Wiberg Tel 031-632014 renate.wiberg@unitrans.se

 

LANDTRANSPORT / LASTBILSTRANSPORT / TRAILER:

Kenneth Andersson Tel 031-632009 ka@unitrans.se
Åse Burenius Tel 031-632007 ase.burenius@unitrans.se

 

TULLDEKLARATION / TULLFRÅGOR: 

Laila Johnsen Tel 031-632013 laila@unitrans.se
Caroline Albinsson Tel 031-632006 caroline@unitrans.se

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.